Spring naar inhoud


Ongelukkig verliefd

Beste Beatrijs,

Een jaar na mijn scheiding had ik (man van 38) mijn leven weer op de rails. Tot ik enkele maanden geleden de liefde van mijn leven vond in een collega. Helaas bleek dit enkel van mijn kant te komen, want zij had en heeft een vriend. Het lukt me niet om haar los te laten, want zij is de vrouw van mijn jarenlange dromen, terwijl ik weet dat er geen toekomst in zit. Om verschillende redenen is een andere baan zoeken geen optie en haar ontlopen kan dus niet. Ondertussen ga ik er aardig aan kapot. Hebt u nog tips hoe deze liefde los te laten en verder te gaan met mijn leven?

Ongelukkig verliefd

Beste Ongelukkig,

 • Houd er gewoon mee op. Ze wil u niet! Ze heeft al een man! Zet haar uit uw hoofd!
 • Zoek afleiding. Ga uit met vrienden. Ga naar de cafés, stort u in het uitgaansleven, versier andere vrouwen, ook al is het maar voor een nacht.
 • Word lid van een vereniging. Begin nieuwe hobby’s of vat oude weer op. Ga sporten. Timmer uw agenda dicht met afspraken en bezigheden buitenshuis.
 • Ga vrijwilligerswerk doen om u nuttig maken voor mensen die het moeilijk hebben. Een nieuwe wereld gaat voor u open en tegelijk leert u andere vrijwilligers kennen.
 • Schrijf u in voor een avontuurlijke groepsvakantie met singles. Leg het daar aan met een van de vele bereidwillige vrouwen.
 • Ga internetdaten. Niet dat dat wat oplevert, maar het verzet de zinnen.

Artikelen in Collega's, Liefde en relaties.

Gelabeld met .


3 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

 1. Barbara schrijft

  Ik vind het wel een beetje gemene tip van Beatrijs om tegen hem te zeggen dat hij desnoods vrouwen voor een nacht moet versieren. Dat zorgt weer voor gebroken vrouwenharten.

 2. Barbara schrijft

  Ach, als hij het vantevoren aan geeft zijn er wel vrouwen die dat prima vinden, we leven niet meer in tijden dat vrouwen geen one night stands willen.

 3. jeanneke schrijft

  Hallo Barbara, waarom zou je een gebroken vrouwenhart hebben bij een one night stand ? Als je dat van tevoren weet is er toch niets aan de hand ? Ik vind het een goed advies van Beatrijs, het verzet de zinnen, je doet veel mensenkennis op en wie weet wordt de heer ”ongelukkig verliefd” toch wel verliefd op zo’n contact. Doelstelling bereikt.Sommige HTML is toegestaan