Spring naar inhoud


Verliefd op collega

Beste Beatrijs,

Inmiddels ben ik al vijf jaar hoteldebotel van mijn leidinggevende. Hij is getrouwd en zegt dat het niet wederzijds is, maar zo voelt het niet aan wanneer we met elkaar omgaan. Als ik hem daarmee confronteer, zegt hij dat hij veel om me geeft maar dat hij er geen twee relaties tegelijk op na kan houden. Dat wil ik zelf ook niet en voor de constructie ‘alleen seks’, die hij daarna voorstelde, heb ik ook bedankt. Verder is hij is de afgelopen jaren in woord en daad echt een goede vriend gebleken. Maar goed, hij houdt van zijn vrouw en kinderen, daar ben ik van overtuigd. Ik lijd. Waarom gaat het niet over? Ik houd van mijn werk, ik houd van de hartverwarmende aandacht die hij me geeft en ik wil geen andere baan gaan zoeken. Het lijkt wel een verslaving. Nu gaat hij drie weken met vakantie en ben ik totaal depri. Hoe moet ik hier uit komen?

Verliefd op de chef

Beste Verliefd op de chef,

Het lijkt me het beste als u wel degelijk een andere baan gaat zoeken. Door het dagelijkse contact houdt die verliefdheid zichzelf in stand. U blijft steeds maar in hetzelfde kringetje ronddraaien. U verspilt uw tijd en u kwelt zichzelf. Het wordt tijd voor een frisse wind in uw leven. Deze man zal bij zijn gezin blijven en gelijk heeft-ie. Verbreed uw horizon en ontsnap uit dat bedompte universum dat beheerst wordt door de wurgende greep van een onbereikbare liefde. Zoek een andere baan, word lid van een hobbyclub die de zinnen verzet en een nieuwe wereld zal voor u opengaan.

Artikelen in Collega's, Liefde en relaties.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan