Spring naar inhoud


Zwager praat over sekssauna’s

Beste Beatrijs,

Mijn zwager heeft de vervelende behoefte het gesprek te pas en te onpas op sauna’s te brengen (mijn zus doet daar niet aan mee). Ze reizen stad en land af voor hun hobby. Groot nadeel is nu dat ik weet dat zij geen gewone sauna’s bezoeken maar parenclubachtige sekssauna’s.

Ik wil echter niks van hun bruisende seksleven weten, sterker nog, ik probeer uit alle macht niet met hem alleen in een ruimte te verblijven, omdat ik bang ben dat hij weer over het heerlijke sauna-avondje gaat beginnen: ‘In sommige sauna’s moet je in de bar een ochtendjas aan, maar waar wij gaan niet’ etc. Wat te doen?

Afkerig van mijn zwager

Beste Afkerig,

Komt het zo vaak voor dat u met uw zwager alleen bent? Als u in de buurt van uw zuster blijft, dan moeten die saunabelevenissen toch op afstand gehouden kunnen worden. U kunt overigens ook gewoon tegen hem zeggen dat u deze verhalen niet wilt horen. Geef als reden dat u sauna’s eng vindt en er liever niet over praat. Mensen horen andermans fobieën te respecteren. Tegen iemand met een hondenfobie begin je ook niet over Dobermann pinchers. Mocht uw zwager de hint niet oppikken en blijft u het idee houden dat hij u achtervolgt met onbetamelijke, seksueel geladen ontboezemingen, al dan niet over sauna’s, dan moet u uw zus hierop attenderen. Een nare boodschap, maar uw zwager heeft het er in dat geval zelf naar gemaakt.

Artikelen in Broers en zussen, Schoonfamilie.

Gelabeld met , .


2 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. spook schrijft

    dit berizht was al uit 2001 maar goed. wat mij wel een alternatief lijkt: de zwager juist het hemd van het lijf (niet letterlijk) vragen! of hij nu veel mensen daar ontmoet, hoe lang hij daar blijft, of hij nu intieme omgang met veel vrouwen heeft, of het daar wel hygienisch aan toe gaat, zijn de condooms bij de prijs inbegrepen, wat spelen ze er voor muziek, kun je ook dansen daar, doet men dat naakt, welke temperatuur het zwembad was, of er ook een turkse sauna was, enz. daar zal hij niet van terughebben en wellicht eens beschaamd zijn mond erover houden.

  2. CH schrijft

    Prima tip, Spook!

    En om er nog een schepje bovenop te doen voor mensen in dezelfde situatie: vraag een dergelijk persoon of hij ook homosexuele contacten heeft in de sauna. U heeft namelijk weleens vaag wat gehoord over homosauna’s of speciale avonden voor homo’s. Veel hetero’s vinden, ondanks het moderne tolerante (??) 2010 waarin we leven, een dergelijke vraag niet bepaald strelend voor hun mannelijk ego.

    Ontkent de hitsige saunaliefhebber dit heftig, kijk hem dan aan met een klein ondeugend ik-weet-genoeg glimlachje in de ogen en ga er verder niet op door.Sommige HTML is toegestaan