Spring naar inhoud


Klagen over cadeautje

Beste Beatrijs,

Van de week stuurde een bekende, voor wie ik wel eens betaalde klusjes doe, mij een foto van de bloemen die ik hem voor zijn verjaardag had gegeven. De tulpen hadden duidelijk hun beste tijd gehad en hij appte: ‘Al na vier dagen! Je moet ze terugbrengen en je geld terugvragen!’ Moet ik dat echt gaan doen? Ik koop altijd bij hetzelfde stalletje bloemen van prima kwaliteit. Ik wil mijn kennis niet boos maken, omdat ik die klusjes niet in gevaar wil brengen.

Vroegtijdig verlept

Beste Vroegtijdig verlept,

Deze mededeling kunt u gevoeglijk negeren. Een reactie is niet nodig. Het is bespottelijk om te reclameren over een tegenvallend bosje bloemen en tamelijk honds om de goede gever op te dragen zijn geld terug te vragen. Het gaat hier niet over een boek dat een misdruk blijkt en eenvoudig en vanzelfsprekend geruild kan worden. Het gaat over tulpen die eerder zijn verpieterd dan gebruikelijk – ongetwijfeld omdat er in het betreffende huis te warm gestookt wordt. Wie de thermostaat op 25 graden heeft staan moet niet raar opkijken, als de bloemen snel het loodje leggen. In een onverwarmde slaapkamer houden tulpen het wel tien dagen uit.

Artikelen in Cadeaus, Zakelijke relaties.

Gelabeld met , .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan