Spring naar inhoud


Wat voor cadeau?

Beste Beatrijs,

Volgende maand ben ik een jaar getrouwd en ik wil mijn man een leuk cadeau geven, maar ik weet niet wat. Hij is kno-arts in opleiding, dus ik dacht misschien iets wat daarmee te maken heeft, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ik ben radeloos, kunt u me helpen?

Geen flauw idee

Beste Geen flauw idee,

U kent uw man. Ik ken uw man niet. Ik begrijp niet waarom u denkt dat ik beter in staat ben om voor hem het juiste cadeau te verzinnen dan uzelf. Maar goed, als u suggesties wilt, dan geef ik suggesties. Denk eens aan: een fles cognac, een fles whisky, een mooi boek, een cd met leuke muziek, een das, een overhemd, een kamerjas, een geinige zwembroek, een zijden pyjama, een klopboor, dure after-shave, een figuurzaag-set, een aquarium met tropische vissen, een cursus Franse conversatie, bioscoopbonnen, een theater- of concertabonnement, een fijne dvd-box, een gepersonaliseerde muismat met een beeltenis van uzelve, een bonsai-boompje, een lava-lamp, een design-kurkentrekker, een weekend naar Knokke, een horloge, een antieke stadsplattegrond om in te lijsten en in zijn studeerkamer te hangen, pantoffels, een brievenweger, een papierversnipperaar. Eigenlijk komt alles in aanmerking, zolang het maar geen stethoscoop of witte jas is, want die zal hij al hebben.

Artikelen in Cadeaus, Huwelijksjubileum.


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. cv-tje schrijft

    Hahaha, leuk reactie.Sommige HTML is toegestaan