Spring naar inhoud


Geld is geen leuk cadeau

Beste Beatrijs,

Mijn neef (zoon van mijn zus) wordt 19. Hij heeft de familie een mail gestuurd met daarin een cadeau-suggestie, namelijk geld. Dit gebeurt vaker, het is een rijk huishouden, de kinderen hebben alles al en willen alleen geld. Ik heb geen zin om geld te geven, ik heb een leuk boek op het oog dat hij zeker interessant zal vinden. Een mooi levensbeschouwelijk boekje. Dat is persoonlijker dan geld en minder plat. Is het heel erg flauw van mij om hem dat toch te geven, onder het mom van: ik had het al gekocht? Of zal ik gewoon lappen en niet zeuren?

Neef wil geld

Beste Neef wil geld,

Als u iets op het oog hebt, wat u leuk vindt om te geven en waarvan u denkt dat uw neef het ook zal waarderen, kunt u dat natuurlijk prima cadeau doen. Geld is niet zo’n interessant cadeau, hoewel verjaardagen van tieners die ergens voor sparen vaak wel op die manier worden afgehandeld. Maar u kunt de suggestie best negeren. Als de jongen met zijn verjaardag toch al van alle kanten geld binnen krijgt, vindt hij het misschien zelfs wel leuk om ter afwisseling een zelfbedacht cadeau te krijgen.

Artikelen in Cadeaus.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan