Spring naar inhoud


Vriend huisgenoot plast ernaast

Beste Beatrijs,

Ik woon in een studentenhuis met twee andere meisjes. Een huisgenootje heeft sinds enige tijd een nieuwe vriend, een aardige vent, daar niet van. Wij, de andere twee bewoners, vinden het leuk voor haar dat ze een vriend heeft en prima dat hij komt logeren, we zijn alleen niet zo blij met de manier waarop hij de wc achterlaat. Hij plast ernaast. De laatste keer dat ik ’s nachts naar de wc ging sloeg alles. De bril stond omhoog en hij had werkelijk aan alle kanten over de rand van de wc-pot geplast. Ik begrijp niet waarom hij niet in staat is de wc op een normale manier te gebruiken. Wij moeten dus telkens (veel vaker dan gewoonlijk) de boel grondig reinigen, niet het leukste klusje. Zelf denk ik dat wij onze huisgenote hier attent op moeten maken, zodat zij haar vriend kan vragen voortaan netjes te plassen. Mijn andere huisgenote is dat wel met me eens, maar vindt het te gênant om ter sprake te brengen. Hoe kunnen wij dit aanpakken?

Over de rand

Beste Over de rand,

Spreek uw huisgenote-met-vriend hier gerust op aan. Dat is helemaal niet erg. Dan kan zij proberen haar vriend een beetje op te voeden. Hoewel het moeilijk is, hoor. Het probleem is dat de meeste wc’s te laag zijn voor die ongelooflijk lange jongens van tegenwoordig. De plas moet van relatief hoog komen, en dan krijg je automatisch een enorm gespetter beneden in de pot. Met hogere wc’s (de zogenaamde senioren-pot die ouderen vaak in huis hebben omdat die niet meer zo goed door de knieën kunnen) heb je dit probleem minder. De mannenstraal wordt dan eerder opgevangen.

Maar goed, deze beschouwing daargelaten kan die jongen toch het zijne bijdragen aan minder gespetter. Misschien kan hij erbij gaan zitten of zo? Veel vrouwen proberen hun mannen en zonen in die

Bespreek deze kwestie met uw huisgenote onder vier ogen. Dat is beter dan twee tegen één. Het zal haar trouwens ook wel opgevallen zijn. Daarna is het afwachten hoe ver ze komt met het dresseren van haar vriend. Als het niet lukt, kan hij misschien wat schoonmaakdienstjes draaien?

Artikelen in Buren, Liefde en relaties, Visite.

Gelabeld met , .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan