Spring naar inhoud


Vriend betast borsten

Beste Beatrijs,

Sinds twee jaar heb ik een lieve vriend, die veel van mij houdt. Er is één probleem: als hij bij me is, zit hij de hele dag aan mij (aan mijn borsten). Soms benauwt het mij gewoon en word ik angstig van binnen. Als hij een weekend bij mij is geweest, ben ik blij dat hij zondag weer weg is. Terwijl hij zo lief en behulpzaam is. Ik ben bang omdat hij alleen maar aan mij denkt, niks zelf meer onderneemt en mij de hele dag vasthoudt, vooral mijn borsten. Wat kan ik doen? Ik wil hem aan de ene kant niet kwijt, maar als hij er is, verlang ik naar rust.

Grijpgrage vriend

Beste Grijpgrage,

Ik neem aan dat u uw vriend wel eens gevraagd hebt om een beetje te dimmen met het geflikflooi. Of dat u andere tekens van korzeligheid hebt uitgezonden. Maar hij voelt dat niet aan of hij trekt zich niets aan van uw gebrek aan enthousiasme. Dan blijft er maar een oplossing over: u moet van deze vriend af. Dit is geen gezonde relatie. Een man die niets zelf onderneemt en de hele dag z’n handen niet thuis kan houden is een kwelling. U schrijft nota bene: ‘ik ben blij als hij weer weg is’! Doe uzelf een plezier en zeg tegen hem de volgende keer als hij weggaat, dat hij maar helemaal weg moet blijven, want dat u niet gelukkig met hem bent. Hij is overduidelijk niet de ware. De ware is iemand met wie je blij bent als hij komt en droevig als hij gaat. Bij u ligt dit net andersom. Geef hem de bons!

Artikelen in Liefde en relaties.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan