Spring naar inhoud


Strippen met de bruid

Beste Beatrijs,

Een goede vriendin van me gaat binnenkort trouwen en ik kreeg een uitnodiging voor haar vrijgezellenfeestje, waar ik ja op gezegd heb. Nu kreeg ik het programma van de dag toegestuurd: ’s ochtends een sportieve activiteit (klimmen op een klimrots), ’s middags een striptease-workshop, en ’s avonds met z’n allen uit eten en de stad in. Heel gezellig, alleen die striptease-workshop zie ik absoluut niet zitten. Kan ik hier onderuit komen en zo ja, hoe kan ik dit op een elegante manier doen zonder mijn vriendin voor het hoofd te stoten? Ik wil graag dat zij een fijne vrijgezellendag heeft en ik zou liever geen spelbreker zijn voor de groep, maar aan de andere kant wil ik helemaal niet langzaam mijn kleren uittrekken voor een groep onbekende vrouwen die ik die dag voor het eerst zie (behalve mijn vriendin dan). Zie ik het allemaal te zwaar in en moet ik gewoon meedoen? Overigens vind ik het geen probleem om gewoon het volledige bedrag voor de hele dag neer te leggen, het gaat mij niet om het geld.

Strippen met de bruid

Beste Strippen met de bruid,

Als u geen zin hebt in een striptease-workshop, dan moet u het vooral niet doen!

Als u geen zin hebt in een striptease-workshop (iets wat ik me goed kan voorstellen), dan moet u het vooral niet doen! Mensen verzinnen de raarste en doorgaans veel te dure activiteiten voor een toch al bedenkelijk fenomeen als ‘het vrijgezellenfeestje’ en onder groepsdruk gaan deelnemers vaak veel verder dan ze van plan waren. Dus als het u tegenstaat, zeg dan vriendelijk af. Wanneer uw afzegging financiële problemen voor de rest van het gezelschap geeft, kunt u aanbieden uw bijdrage gewoon door te betalen. U hebt er dan zelfs geld voor over om u níet te hoeven uitkleden! Nou ja, dat moet dan maar.

Wat de rest van de dag betreft: het is natuurlijk vervelend voor u om gedurende een dagdeel niets om handen te hebben. Ik raad u aan om ofwel voor het klimmen ’s ochtends te kiezen, ofwel voor het eten en de stad ingaan ’s avonds. Wat het beste uitkomt en u het leukste lijkt.

Artikelen in Bruiloft.

Gelabeld met .


2 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Esther schrijft

    Voor zoiets als een striptease-les kun je best aangeven dat je dat niet wilt hoor. Gewoon zeggen dat het om dat onderdeel van de dag gaat. Ik heb net zoiets meegemaakt met een vrijgezellenfeestje waarbij er een les in paaldansen gedaan werd. Ik heb gewoon gezegd dat ik daar niet aan mee wilde doen en dat snapte iedereen wel.

  2. Esme schrijft

    In zo’n striptease les gaan meestal de kleren niet uit. Er worden wat danspassen en houdingen aangeleerd en met een verenboa het uittrekken van kleding gesymboliseerd. Neem even contact op met de organiserende partij, misschien blijkt het minder erg dan voorgesteld en blijkt het vooral grappig.Sommige HTML is toegestaan