Spring naar inhoud


Openingsborrel hondensalon

Beste Beatrijs,

Binnenkort willen we een hondensalon openen. Graag zouden we op twee verschillende dagen een openingsborrel houden. De eerste dag voor de dierenartsen, dierengroothandelaars, collega’s hondentrimmers en de tweede dag voor de klanten die we nu reeds hebben.

Waarop moeten we letten, welke drankjes kunnen we aanbieden en wat kan zeker niet? Is het een goed idee om een geschenkje mee te geven als de mensen weer weggaan?

Aftrap voor hondensalon

Beste Aftrap voor,

Schenk de gewone receptiedrankjes: bier, rode en witte wijn (eventueel rosé), water, frisdrank, sinaasappelsap. Geen sterke drank. Zet schaaltjes met eenvoudige borrelhapjes neer. Geen geschenkjes voor de gasten. Het gratis drinken is al het geschenk.

Verder lijkt het handiger om niet twee gelegenheden te organiseren, maar iedereen die op uw lijstje staat tegelijk uit te nodigen voor de enige echte openingsborrel. Waarom zou u onderscheid maken tussen soorten gasten en waarom zou u het risico lopen dat op een van de twee openingen slechts anderhalve man en een paardenkop komt opdagen? Een volle bak is altijd beter.

Het is voor genodigden aantrekkelijk om verschillende mensen uit de hondenwereld tegen te komen. Misschien is een klant wel net op zoek naar een goede dierenarts, en die komt hij dan bij uw opening tegen. Dit soort recepties zijn om te netwerken, en een gevarieerd samengesteld gezelschap biedt meer perspectieven.

Artikelen in Cadeaus, Festiviteiten, Zakelijke relaties.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan