Spring naar inhoud


Bloot met bezoek

Beste Beatrijs,

Ik zon en zwem graag bloot. Ook in ons nieuwe vakantiehuis met zwembad in Spanje. Maar wat doe je als je bezoek krijgt dat niets voor naturisme voelt? Pas ik me aan mijn bezoekers aan die dag of week of meld ik van te voren dat ik graag bloot in en om het huis loop? Ik ben een man van 57 en erg op mijn (verworven) vrijheid gesteld.

Met of zonder kleren?

Beste Met of zonder,

De blootheidsconventie voor gezelschappen luidt als volgt: óf iedereen is bloot óf niemand is het. Als slechts één persoon (of een deel van het gezelschap) bloot rondloopt, doet de opzet denken aan een striptease-tent/peepshow of aan de Abu Ghraib gevangenis. Beide associaties zult u willen vermijden in uw vakantiehuis. Het aanhangsel van de conventie omtrent naaktheid in sociale situaties luidt dat degene die de kleren aan wil houden altijd voorrang heeft boven degene die de kleren uit wil trekken. U zult dus op zoek moeten gaan naar een zwembroekje om uw bezoekers en logés op hun gemak te houden.

Artikelen in Visite.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan