Spring naar inhoud


Alleen seks

Beste Beatrijs,

Ik ben een vrouw van 36 jaar en heb een verhouding met een man van dertig. Ik word heel zelden verliefd maar deze keer was het echt raak vanaf het eerste moment dat ik hem zag. Na vier jaar is dat nog steeds zo. We zien elkaar niet vaak, wel praten we regelmatig via msn. Hij zegt dat hij niet verliefd op mij is, maar hij benadert mij wel voortdurend seksueel. Hij is dan vooral op zijn eigen lusten gericht. Hij zegt, en daar geloof ik hem in, dat hij niet eerder zulke sterke seksuele gevoelens voor iemand had. Maar het probleem dat hij niet verliefd is en ik wel blijft wringen. Moet ik het contact dat nu drie jaar gaande is stopzetten?

Alleen seks

Beste Alleen seks,

De persoon op wie u al vier jaar verliefd bent is seksueel in u geïnteresseerd, maar daarbij vooral gericht op z’n eigen lusten. De uwe vindt hij blijkbaar minder belangrijk. Dat lijkt me een egocentrisch tiepje. Hij is ook niet verliefd. Dat betekent: niet alleen doet hij geen moeite voor u in bed, de rest van uw leven interesseert hem ook geen mallemoer. Dit is al drie jaar aan de gang. En met welk resultaat?

Ik zal het even samenvatten: U hebt geen leuke tijd in bed, u hebt nooit normale afspraken met hem, u moet maar afwachten tot hij weer zin krijgt in een (eenzijdig) seksueel treffen, u onderneemt niets gezelligs met hem en onderhoudt de contacten via een toetsenbord. Hij zal nooit met u willen trouwen, nooit kinderen met u willen krijgen, u nooit seksueel tegemoet komen. U verspilt uw tijd en energie. Deze man gebruikt u als levende opblaaspop. Hij kan er beter zo eentje aanschaffen of zich bij prostituees vervoegen. Voor u geldt dat elke andere tijdsbesteding u meer genoegen zal opleveren dan deze. Ga kruiswoordpuzzels oplossen of helpen afwassen in de gaarkeuken voor daklozen.

Artikelen in Liefde en relaties.

Gelabeld met , .


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Richard schrijft

    De man in kwestie houdt haar niet voor de gek want is eerlijk in zijn bedoelingen. Het lijkt mij geen evenwichtige verhouding maar daar moet de vrouw zelf over oordelen. Ze zegt er niet bij of zijn egoistische seksuele handelingen haar ontevreden achterlaten. Zo niet, geniet van de seks en houdt het daarbij. Wil ze meer, maak er dan korte metten mee.Sommige HTML is toegestaan