Spring naar inhoud


Vrouwelijk initiatief

Beste Beatrijs,

Ik ben een vrouw van 58. Ik heb op dansles een man ontmoet die ik wel leuk vind. Vanaf het begin zeiden we tegen elkaar dat het alleen maar vriendschap was. Wij kennen elkaar nu een half jaar en kort geleden wilde hij de vriendschap op een laag pitje zetten, terwijl ik juist meer voor hem was gaan voelen. Ik vond dat erg jammer. We komen elkaar nog regelmatig tegen en zijn weer met elkaar uit geweest. De laatste keer was erg gezellig, met na afloop een beetje vrijen. Dat gaf mij weer moed. De week erna was er weer dansles en deed hij erg terughoudend. Na afloop zei hij ’We bellen’ en liep weg. Wat moet ik hier mee? Moet ik afwachten of kan ik hem bellen en voorstellen om weer uit te gaan?

Wel of niet eropaf?

Beste Wel of niet,

U kunt beter afstand houden en u onbereikbaar opstellen, terwijl u er heel af en toe iets flirterigs doorheen gooit. Mannen worden niet opgewonden van beschikbare vrouwen die hen achtervolgen. Ze willen die vrouwen best verschalken, maar daarna zetten ze hen net zo hard weer aan de dijk. De man speelt graag de rol van jager. Voor een konijn dat uit zichzelf in de weitas springt, heeft de jager geen interesse en geen achting.

Begin maar eens met hem de volgende twee, drie keer straal te negeren op die dansclub. Wie weet doet uw ongenaakbaarheid hem weer ontvlammen. Op dat moment moet u niet onmiddellijk voor hem zwichten, maar hem vriendelijk en tegelijk vaag afhouden. Hoe meer moeite hij moet doen, hoe aantrekkelijker u in zijn ogen zult worden. Misschien gebeurt er helemaal niets op uw ’Ik zie niet dat je er bent’-actie en laat hij het er verder bij zitten. In dat geval ziet hij niet echt iets in u, dus dan zou het toch niet hebben geholpen om hem onder druk te zetten.

Artikelen in Liefde en relaties, Scholen en verenigingen.


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan