Spring naar inhoud


Met vriendin in één bed?

Beste Beatrijs,

Mijn echtgenoot moet een dag of tien naar het buitenland. Met een goede vriendin heb ik afgesproken dat ze met haar kinderen dat weekend langskomt voor de gezelligheid. We hebben geen logeerkamer. Haar twee kinderen zal ik op de kamer van mijn kind te slapen leggen. Ik vraag me af waar mijn vriendin moet slapen. Een matje op de grond is ook zo raar, als er een plaats in het tweepersoonsbed vrij is.

In bed of op de grond?

Beste In bed of,

Bij gebrek aan logeerbed lijkt het me vanzelfsprekend dat uw vriendin zich naast u in het tweepersoonsbed uitstrekt. Als het om een bevriende man ging, zou het anders liggen – die nood je niet zomaar in je bed. Dat zou uw echtgenoot niet plezierig vinden. Maar een vrouw kan toch rustig naast haar vriendin gaan liggen slapen, zonder dat die twee zich noodzakelijk in seksuele zin op elkaar storten?

Artikelen in Vrienden en kennissen.

Gelabeld met .


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Linda schrijft

    Bedenk wel: in de huidige tijd zijn de mensen gesteld op hun privacy.
    Zoals deze situatie wordt beschreven, lijkt het mij een veel betere oplossing als de kamerverdeling in familieband word geregeld, dus moeder en kinderen in dezelfde kamer in hetzelfde bed.Sommige HTML is toegestaan