Spring naar inhoud


Hond eet mee

Beste Beatrijs,

In een gezellig restaurant met aanschuiftafels kwam een echtpaar binnen met een hond. Ze gingen naast ons aan tafel zitten en deden hun bestelling. De hond werd op schoot genomen en deed al likkend mee met een bakje slagroom. Wat te doen? Het echtpaar aanspreken? Het personeel aanspreken? Afrekenen en vertrekken? Of blijven zitten en dit normaal vinden?

Hond aan tafel

Beste Hond aan tafel,

Dit zijn geen gebruikelijke restaurantmores. De hond bij de dis laten aanschuiven biedt een onprettige aanblik voor omstanders. Bovendien is slagroom slecht voor de hond. Maar als toeschouwers past het u niet om u daarmee te bemoeien en die mensen tot de orde te roepen of uw beklag te doen bij het bedienend personeel. Het beste is om u zo goed en zo kwaad als dat kan af te keren van het tafereel. Later hebt u in ieder geval een mooi verhaal over ontsporende dierenliefde om aan anderen te vertellen.

Artikelen in Horeca.

Gelabeld met .


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Henri Bik schrijft

    Het lijkt mij toch wel gepast om bij het afrekenen de restaurateur te laten weten dat dit onacceptabel is en aangezien hij/zij het blijkbaar tolereert te zeggen dat dit uw laatste bezoek aan dit restaurant was.Sommige HTML is toegestaan