Spring naar inhoud


Hoe verjaardag vieren?

Beste Beatrijs,

De maandag na moederdag ben ik jarig en ik wil dat graag vieren. Op moederdag komen onze uitwonende kinderen en kleinkinderen gezellig eten voornamelijk ter gelegenheid van mijn verjaardag. Tegen andere familie en vrienden meld ik dat ik op maandag jarig ben, maar eigenlijk is dat een beetje een vervelende dag, vooral voor degenen die ver weg wonen. Moet ik het ze makkelijk maken door te zeggen dat ik zondag ook thuis ben? Het is niet dat ik tegen veel drukte opzie of zo, daar geef ik niets om. Ik vier graag alle feestdagen, maar als iedereen al langs geweest is, dan ben ik maandag niet meer zo erg jarig. Of is dat een beetje kneuterig van mezelf?

Een of twee keer jarig?

Beste Een of twee,

Als u uw verjaardag wilt vieren, moet u dat onvervaard doen. Dat wil zeggen: een datum vastleggen, een plaats en een tijd, en uitnodigen maar. Of het moederdag is maakt niet uit. De dag zelf (van uw verjaardag) is ook niet belangrijk. U geeft een feestje of u geeft geen feestje. Dat is beter dan te zitten afwachten of iemand misschien uit zichzelf op de eigenlijke datum langskomt. Het is voor uw vrienden en familie veel prettiger om te weten waar ze aan toe zijn. Als u de verwegwonenden, mogelijk werkenden om u heen wilt verzamelen, dan is de zondag geschikter voor de viering. Wanneer iedereen gezellig langs is geweest met cadeaus en felicitaties, is het een beetje kinderachtig om op uw eigenlijke verjaardag te gaan kniezen dat er nu niemand meer komt. Die dag gebruikt u voor iets anders.

Artikelen in Familie, Verjaardag.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan