Spring naar inhoud


Ex-geliefde verklikken

Beste Beatrijs,

Ik heb sinds een half jaar een passionele relatie met een lieve man van 45. Als we een afspraak maken voor bijvoorbeeld een etentje, kan hij vaak niet omdat hij het erg druk heeft met zijn werk. Omdat ik vond dat zijn werktijden wel erg wisselvallig waren, heb ik even geïnformeerd bij het bedrijf waar hij werkt. Hier zei men dat mijn vriend gewoon van half negen tot vijf uur werkte. Dus heb ik rondgevraagd onder zijn vrienden. Uiteindelijk biechtte zijn beste vriend op dat hij al 20 jaar getrouwd is en drie kinderen heeft.
Natuurlijk ben ik hier erg van geschrokken. Ik wil het contact verbreken. Dat zal pijn doen, omdat ik erg van hem houd. Maar nu twijfel ik of ik het aan zijn vrouw moet vertellen. Want als wij niet meer samen zijn, wie zegt dan dat hij geen nieuw liefje zal zoeken?

Geliefde verklikken?

Beste Geliefde verklikken,

Zie onder ogen dat u gedreven wordt door wraak.

Verbreek het contact met uw geliefde en laat het verder zitten. Ga niet zijn vrouw inlichten. Het is vervelend om te worden bedrogen, maar zie onder ogen dat u gedreven wordt door wraak en niet door de nobele behoefte om als een soort engel der gerechtigheid zijn vrouw voor verder onheil te waarschuwen. U hebt eenvoudig niets met zijn gezin te maken. Misschien was zijn escapade met u voor uw minnaar slechts iets eenmaligs. Misschien ook niet en bent u er een uit een lange reeks. Hoe dit ook zij, het ligt niet op uw weg om de levens van zijn vrouw en kinderen te laten ontsporen. Laat betrokkenen het zelf maar uitzoeken.

Artikelen in Liefde en relaties, Vreemdgaan.

Gelabeld met , .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan