Spring naar inhoud


Een spiegel missen

Beste Beatrijs,

Mijn tandarts zit in een groepspraktijk met collega’s en mondhygiënisten. Ik fiets altijd naar de praktijk en kom verwaaid binnen. Ik vind het dan prettig om te kunnen controleren of mijn neus schoon is (die ik meestal moet snuiten na een fietstocht) en of mijn mascara niet is uitgelopen. Er is een keurig toilet, zij het zonder spiegel. Ik heb wel eens aan de tandarts gevraagd of er een spiegel kon komen. Hij reageerde hier verbaasd op en zei dat hij dit zou bespreken in het team. Tot op heden is alles bij het oude. Ben ik een zeur als ik nogmaals aandring op een spiegel?

Te veel gevraagd?

Beste Te veel gevraagd,

Uw tandarts vindt het blijkbaar niet erg belangrijk om een spiegel op te hangen in de toiletruimte voor patiënten. Ik denk niet dat hij hiermee faalt in patiëntvriendelijkheid. Het merendeel van de patiënten zal geen spiegelbehoefte hebben. Los zelf uw probleem op en voer in uw tas een klein zakspiegeltje en een pakje papieren zakdoekjes mee, zodat u overal waar u binnen komt uw gezicht kunt controleren op ongerechtigheden. Wanneer u een spiegelloze ruimte betreedt (dat zal wel vaker gebeuren), kunt u altijd met eigen hulpmiddelen uw gezicht redresseren.

Artikelen in Zakelijke relaties.

Gelabeld met .


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

 1. Lilith schrijft

  Ik heb in zo’n situatie wel eens geopperd om een suggestie box te plaatsen.
  Geen woord gerept over mijn eerdere suggestie (een schilderij ophangen.)
  Ik vertelde ze alleen hoe hándig zo’n suggestiebox was.
  Toen de box geplaatst was en er al wat blaadjes in lagen, schreef ik in mijn eigen handschrift; ‘Leuk dat de box er is! Groet, Lilith’ en in een ander handschrift; ‘Er zijn kale muren, verder leuke ruimte. Groet.”
  Nu hangt er een schilderij.Sommige HTML is toegestaan