Spring naar inhoud


Cadeaulijst voor huwelijk

Beste Beatrijs,

Over drie maanden gaan mijn vriend en ik trouwen. We hebben alvast nagedacht over cadeaus in diverse prijscategorieën en we willen een online verlanglijst maken, zodat mensen iets kunnen uitkiezen dat ze leuk vinden om te geven. Kunnen we meteen bij de uitnodiging verwijzen naar de betreffende webpagina met een begeleidende tekst als ‘Mocht u behoefte hebben aan cadeausuggesties, dan kunt u op deze pagina kijken’? Of lijkt dat te veel op vissen naar cadeaus en kunnen we beter afwachten tot mensen er zelf naar informeren?

Cadeaulijst meesturen?

Beste Cadeaulijst meesturen,

Op zichzelf is er geen bezwaar om de webpagina met cadeaumogelijkheden mee te sturen met de huwelijksuitnodiging. De zinsnede ‘Mocht u behoefte hebben aan cadeausuggesties…’ is bescheiden genoeg om geen hebberige indruk te maken. En het is nu eenmaal traditie dat mensen cadeaus geven bij een bruiloft, dus genodigden zullen blij zijn met de suggesties. Dat bespaart hen een hoop gepieker over wat ze moeten aanschaffen en het bespaart het bruidspaar een hoop heen-en-weer-gemail, wanneer ze u allemaal afzonderlijk gaan vragen waar ze u een plezier mee kunnen doen.

Mocht u over een ceremoniemeester beschikken, iemand die zich met organisatorische klusjes rondom een huwelijk bezighoudt, dan hoort het bij zijn/haar taken om de genodigden te voorzien van informatie over gewenste cadeaus. Als de ceremoniemeester de betreffende webpagina rondzendt, is het net wat eleganter dan wanneer u het zelf doet.

Artikelen in Bruiloft, Cadeaus.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan