Spring naar inhoud


Ze wil me wel, ze wil me niet

Beste Beatrijs,

Een dame en ik kennen elkaar al een tijdje. We hebben regelmatig contact en ik heb ooit eens een balletje opgeworpen dat er voor mij wel meer in zou zitten. Zij heeft destijds gezegd dat ze het vriendschappelijk wil houden. Toch merk ik steeds vaker dat ze complimentjes geeft, berichten stuurt en initiatieven neemt. Heel veel hoogte kan ik niet van haar krijgen wanneer het om liefde en relaties gaat (anderen die haar kennen overigens ook niet). Wil zij nu werkelijk alleen vriendschap of moet ik na een langere periode nog eens terugkomen op mijn eerdere voorstel?

Een tweede balletje

Beste Een tweede balletje,

Misschien is die vrouw een flirt, die meer plezier heeft in het spel van aantrekken en afstoten dan in een echte relatie. Ik zou zeggen: neem haar voorlopig op haar woord en beschouw wat u samen hebt als gewone vriendschap met een tikkeltje uitdaging erin. Ten slotte hebt u al eens tegen haar gezegd dat u wel meer met haar zou willen, en toen heeft zij u afgewezen. Het is niet fijn voor u om voor de tweede keer een blauwtje te lopen.

Als zij intussen van gedachten is veranderd en nu wel een potentiële geliefde in u ziet, is het aan haar om dat te expliciteren. Daar zal ze mans genoeg voor zijn. Gezien haar houding tegenover u lijkt ze niet het type dat in stilte gaat zitten hunkeren. Dus wacht rustig af. Als ze niet komt, dan wil ze niet.

Artikelen in Liefde en relaties.

Gelabeld met , , .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan