Spring naar inhoud


Ontrouw ondanks mezelf

Beste Beatrijs,

Ik ben een getrouwde vrouw en heb een zoontje van vier. Sinds twee jaar heb ik een minnaar. Ik mail en sms elke dag met hem en spreek af en toe met hem af. Ik weet dat het verstandig is om te stoppen met hem, maar het lukt me niet. Het is een verslaving geworden en ik geniet van zijn aandacht. Ik heb al heel vaak geprobeerd om ermee op te houden, maar het lukt me niet. Maar als ik goed na denk over de consequenties die het kan hebben wanneer het uitkomt, weet ik dat ik hier echt mee moet stoppen. Ik wil eigenlijk helemaal geen vrouw met minnaar zijn, maar toch doe ik het. Daarnaast zou ik ook erg graag weer rust in mijn hoofd willen hebben. Wat is uw advies?

Ongewenst ontrouw

Beste Ongewenst ontrouw,

U wil van uw minaar af, maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken. Ik raad u aan dit probleem eens met uw man te bespreken. Ik denk dat hij daar wel ideeën over heeft. Hij zal u zeker kunnen helpen. Al was het maar door tegen u te zeggen: ‘Hij eruit of ik eruit.’

Artikelen in Vreemdgaan.


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Kitty schrijft

    Typisch dat mensen altijd eerst doen en daarna pas nadenken. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Wellicht dat manlief er geen problemen mee zou hebben, als bepaalde wensen eerst eens geuit werden. (en als je het nooit ter spraken brengt, dan kun je dat ook nooit weten).

    Polyamorie kan een oplossing zijn (google en gij zult vinden). Met dien verstanden dat het met betrekking tot vertrouwen en respect binnen een relatie het uiteraard altijd beter is om dan wel éérst te praten en daarna eventueel pas te handelenSommige HTML is toegestaan