Spring naar inhoud


Wat voor huwelijkscadeau?

Beste Beatrijs,

Ik ben een gescheiden vader en zou graag advies willen over het geven van een huwelijkscadeau aan mijn zoon. Geld geven vind ik geen optie, maar wat dan wel? Hebt u nog een tip?

Wat voor cadeau?

Beste Wat voor cadeau,

Geld is wel een optie! Juist als het om een huwelijkscadeau van ouders gaat dat voor iets speciaals kan worden ingezet. Bedenk eerst hoe veel geld u überhaupt wil besteden aan het huwelijk van uw zoon. Ligt dat in de orde van grootte van 50 euro? 200 euro? 500 euro? Gaat het om een bedrag van een paar honderd euro of meer, kunt u overwegen om een bijdrage te geven aan het eten of aan de receptie of aan het feest. Uw zoon en aanstaande schoondochter zullen vast blij zijn met een substantiële bijdrage aan de kosten van de festiviteiten. Mocht hun voorkeur uitgaan naar een cadeau van blijvende waarde, zullen ze ook wel suggesties voor u hebben. Overleg met het stel en deel hun uw bedrag mee.

Ook als u minder te besteden hebt, bijvoorbeeld een paar tientjes, kunt u bij het stel informeren naar hun wensen. Vaak stelt een bruidspaar een cadeaulijst op met allerhande items, variërend van goedkoop tot iets duurder, waar genodigden een keus uit kunnen maken. Of ze willen graag een groot gemeenschappelijk cadeau, bijvoorbeeld een speciaal servies of iets in de reissfeer, waaraan gasten kunnen bijdragen en waar u ook aan kunt meedoen.

Artikelen in Bruiloft, Cadeaus.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan