Spring naar inhoud


Vriendin zoent tijdens etentje

Beste Beatrijs,

Als ik ga eten bij mijn beste vriendin en haar vriend komt thuis, dan gaat hij haar altijd heel uitgebreid zoenen. Niet even een dikke kus maar langdurig (volgens mij met tong, ik weet het niet zeker want ik kijk liever niet). Ook streelt hij haar weleens waar ik bij ben. Hetgeen gepaard gaat met de nodige kreun- en smakgeluiden. Ik voel me hier absoluut niet prettig bij en heb gevraagd of ze dit intieme samenzijn kunnen uitstellen tot het moment dat ik weg ben. Daar willen ze aan tegemoet komen maar mijn vriendin vindt het wel ‘raar dat ik niet kan genieten van hun liefde’. Ben ik nou gek? Het is toch niet volgens de etiquette om zó te zoenen in het openbaar!?

Gegeneerd door de liefde

Beste Gegeneerd,

Het is absoluut tegen de etiquette als een stel zo in elkaar opgaat dat ze elkaar in gezelschap gaan bepotelen. Anderen voelen zich dan buitengesloten en denken: ‘Wat doe ik hier eigenlijk? Mijn aanwezigheid weerhoudt hen van wat ze eigenlijk willen, namelijk hem van Jetje geven.’ Heel eigenaardig dat uw vriendin niet begrijpt dat u bezwaar maakt tegen haar demonstratieve expressie van hoe goed ze het allemaal voor elkaar heeft. Een beetje ongevoelig tiepje, die vriendin van u?

Artikelen in Liefde en relaties, Visite, Vrienden en kennissen.

Gelabeld met , .


2 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. johannes schrijft

    wat deze vrienden doen is zeer onbeschoft. ze geven hun gast het gevoel dat zij teveel is. ook dwingen ze haar te kijken naar intieme handelingen, die men doorgaans alleen in de privesfeer onder 4 ogen verricht. ik heb zelf ook weleens zo’n etentje meegemaakt, met een stel, dat alleen aandacht voor elkaar had. en elkaar voortdurend in de ogen staarde. als ik wat zei, leek het of ik stoorde. dat was de laatste keer dat ik ze ooit heb gezien.

  2. Gerda schrijft

    In de V.S. zegt men dan ” Get a room ” . Hotel/motel kamer wel te vestaan..Sommige HTML is toegestaan