Spring naar inhoud


Vriendin wil relatie stoppen

Beste Beatrijs,

Ik heb sinds twee jaar een relatie met een lieve vrouw. We houden heel veel van elkaar maar ze zit in een dipje en ze wil de relatie stoppen, niet omdat ze niet meer van me houdt, maar omdat ze het even niet meer weet. We zouden gaan samenwonen en we hadden een mooie toekomst uitgestippeld. In november gaan we nog een paar dagen samen weg en ik hoop maar dat ik haar weer terug krijg. Heeft u nog tips?

Eenzaam en verlaten

Beste Eenzaam,

Het is tamelijk wreed om een relatie tijdelijk te beëindigen zonder duidelijke reden. Dit duidt niet op echte liefde. Een vrouw die de relatie stopt omdat ‘ze het even niet meer weet’ of ‘in een dipje zit’, heeft vaak een nieuwe geheime liefde die ze niet durft op te biechten. Ik kan me vergissen en misschien heeft ze echt psychische problemen, maar ik zou dit allemaal niet te lang laten voortsukkelen, als ik u was. Neem geen genoegen met een plaats op de reservebank.

Tip om haar terug te krijgen: Bemoei u niet met haar. Zeg het november-uitstapje af. Bel haar niet op, ga niet langs. Wacht af tot zij een initiatief neemt. Misschien komt ze na enige tijd van stilte tot de ontdekking dat ze u vreselijk mist en komt ze heel hard naar u teruggelopen. Maar het is ook heel goed mogelijk dat ze niets van zich laat horen. In dat geval weet u ook waar u aan toe bent. Draag dan uw verlies als een man.

Artikelen in Liefde en relaties.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan