Spring naar inhoud


Vriend blijft internetdaten

Beste Beatrijs,

Sinds anderhalve maand heb ik een vriend, die ik via een datingsite heb ontmoet. De relatie werkt prima en ik heb me inmiddels uitgeschreven bij de datingsite in kwestie. Mijn vriend heeft dit echter niet gedaan. Af en toe krijgt hij berichten van personen, waar hij verder trouwens niets mee doet. Hij reageert zelf niet, maar kijkt alleen. Ik zie hier het nut niet van in. Kan ik binnen een prille relatie van hem vragen dat hij zijn account van de site haalt? Of stel ik me als vrouw dan te bazig op? En bazige, controlerende vrouwen, daar houden mannen niet zo van, hè?

Vriend blijft rondkijken

Beste Vriend blijft,

Uw vriend heeft zich nog niet uitgeschreven als lid van de datingsite. Tja, daar moet u maar niet teveel achterheen zitten. Tenminste niet in dit stadium van de relatie. Anderhalve maand is echt heel kort voor dit soort claims van exclusiviteit. Na zes weken hoeft uw vriend nog niet zijn hele leven op u af te stemmen. Gun hem een beetje de tijd. Het is beter wanneer hij uit zichzelf de account opzegt dan wanneer hij dit op aandrang van u doet. Bazig en controlerend, daar houden mannen inderdaad niet van. Vrouwen trouwens ook niet, hoor. Niet in het beginstadium van een relatie, maar ook niet tien of twintig jaar verderop. Probeer uzelf in te houden op dit gebied en beschouw het voorlopig als de elektronische variant van naar meisjes kijken op straat. Vraag over een half jaar eens hoe het ermee staat. Als hij tegen die tijd nog steeds mailtjes van geïnteresseerde vrouwen ontvangt, dan wordt het tijd om er een punt van te maken. Maar ga in de tussentijd niet voortdurend checken waar hij mee bezig is.

Artikelen in Internet en e-mail, Liefde en relaties.

Gelabeld met .


2 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Dodi schrijft

    Ik ben het hier totaal niet mee eens! Wanneer je ECHTE en EERLIJKE liefde zoekt en denkt te hebben gevonden, en zowel de man en vrouw samen verder gaan daten, hoort hij en zowel zij zich niet in te willen laten met ” derden”…. Ik ben namelijk een keuze en geen optie..

    Ik begrijp dat men niet streng of controlerend wil overkomen, maar je gaat niet 6 maanden ” investeren” met wantrouwen en afvragen ” waarom en hoe!”…

    Wanneer de prille relatie niet blijkt te werken na een half jaar, kun je je altijd weer ” online” zetten! Maar je moet wel duidelijk aangeven n het begin wat jij wil en hoe…dat is eerlijkheid mijns inziens…

  2. Wendy schrijft

    Mijn vriend bleef er ook op hangen , maar ik had een mooie oplossing … ik ging er zelf ook weer op.. Nu ben ik weer op de datingmarkt en heeft hij concurrentie en niet zo weinig ook .. we zien wel welke kant het op gaat ..Sommige HTML is toegestaan