Spring naar inhoud


Inwonende zoon heeft seks

Beste Beatrijs,

Ik heb een zoon van ruim 19 jaar die nog thuis woont. Sinds enkele weken heeft hij een vriendin van 18. Zij woont vrij ver weg van hier, het is twee uur reizen, dus dat draait uit op logeren bij elkaar. Laatst hoorde mijn dochter (15) ’s ochtends geluiden uit de slaapkamer van mijn zoon, terwijl ik onder de douche stond. Mijn dochter voelde zich behoorlijk opgelaten en heeft dit naderhand ook aan haar broer verteld. Ik heb toen niets gehoord, maar nu komt dat meisje weer logeren en mijn dochter ziet er behoorlijk tegenop. Ik heb mijn zoon er al over aangesproken en hij zei dat hij er rekening mee zal houden. Maar toch, ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik hier mee om moet gaan. Weet u misschien raad?

Stel maakt geluiden

Beste Stel maakt,

Als uw 19-jarige zoon zijn vriendin voor een nachtje over de vloer krijgt, dan weet u wat er kan gebeuren. En uw dochter weet dat ook. Zij heeft al geklaagd tegen haar broer over ‘geluiden’. U hebt hem ook aangesproken. Wat moet een mens nog meer doen? Hopelijk houdt uw zoon volgende keren rekening met de aanwezigheid van zijn familie op gehoorsafstand en zullen die twee het wat rustiger aan doen als ze in bed liggen te dollen. Een betere oplossing is dat uw zoon het huis uitgaat om op kamers te wonen en op eigen benen te staan. Daar heeft hij de leeftijd voor, en op die manier hoeft z’n familie niet mee te genieten van z’n seksleven.

Artikelen in Liefde en relaties, Tieners.

Gelabeld met , , , .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan