Spring naar inhoud


Ik vertrouw mijn man niet

Beste Beatrijs,

Ik ben een vrouw van 30 jaar. Mijn man werkt in een feestzaal, waar een paar serveersters rondlopen van wie ik denk dat ze zich aan hem zullen opdringen. Ik ben bang dat mijn man niet sterk genoeg is om dat te weerstaan, zodat er iets zal opbloeien tussen hem en de serveersters. Mijn man zal het mij niet vertellen, omdat hij weet dat ik dan bij hem weg zal gaan. Ik heb mijn zorgen hierover met hem gedeeld, maar hij vindt dat ik paranoia ben. Mijn gevoel zegt echter dat het mis zal gaan. Mannen kunnen avances misschien een of twee keer weerstaan, maar mijn ervaring is dat ze op een gegeven moment voor de bijl gaan. Wat moet ik doen?

Kapers op de kust

Beste Kapers op de kust,

Meerdere geniepige serveersters die het op uw willoze man voorzien hebben? Zet het uit uw hoofd! U hebt met uw man over uw angsten gepraat en hij wierp ze van zich af. Neem hem op zijn woord. U kunt moeilijk van hem eisen dat hij zijn baantje opzegt, omdat u hem niet vertrouwt met zijn vrouwelijke collega’s. Uw gevoel kan u zo veel influisteren. Zolang er nog niks is gebeurd, heeft het weinig zin om uit te gaan van allerlei vreselijke rampen die zich in de toekomst eventueel zouden kunnen voordoen. Vertrouw op uzelf – niet alleen op het actuele verbond tussen u en uw man, maar ook op uw intuïtie dat u het heus wel in de gaten zult hebben als hij de fout in gaat. Als dat gebeurt, kunt u altijd nog bij hem weg. Bedenk ook dat ongegronde jaloezie (ongegronde angst dat de partner vreemd gaat) met al het gezeur en gecontroleer van dien een relatie totaal kan verzieken.

Artikelen in Liefde en relaties, Vreemdgaan.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan