Spring naar inhoud


Geen nee durven zeggen

Beste Beatrijs,

Ik ben een single vrouw. Een van mijn vrienden is getrouwd en in het verleden is er weleens iets gebeurd tussen ons, maar inmiddels wil ik dat niet meer. Nu is er over een maand een sportevenement waar we allebei aan mee doen. Daar is een overnachting voor nodig, omdat het evenement niet naast de deur is. Mijn vriend heeft zonder overleg met mij een hotelovernachting geboekt en ging er hierbij vanuit dat we de kamer samen delen. Eigenlijk wil ik liever mijn eigen kamer, maar ik vind het moeilijk om dit duidelijk te maken. Wat te doen?

Een hotelkamer delen

Beste Een hotelkamer delen,

U hebt geen liefdesrelatie met deze man. Misschien vroeger wel een tijdje, maar op dit moment is hij een gewone vriend van u en u hebt geen behoefte om de draad weer op te pakken. Blijkbaar is hij niet op de hoogte van uw bekoelde gevoelens. Mensen van verschillende sekse die alleen maar bevriend met elkaar zijn boeken doorgaans geen gemeenschappelijke hotelkamer. U wíl ook helemaal niet samen met hem op een hotelkamer zitten. Vertel hem dit met zoveel woorden! Zo moeilijk is het niet om ‘Ik wil geen bed meer met je delen’ te zeggen. Boek vervolgens een eenpersoonskamer voor uzelf.

Artikelen in Exen, Reizen, Vrienden en kennissen.

Gelabeld met .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan