Spring naar inhoud


Een vergeten cadeau-lunchbon

Beste Beatrijs,

Bij het opruimen van mijn bureaula kwam ik drie enveloppen tegen, die ik het afgelopen jaar van vrienden en familie heb gekregen. Het waren verjaardagscadeaus in de vorm van een uitnodiging voor een lunch die er nooit van is gekomen. Wat moet ik er nu mee? Zelf opbellen en zeggen: ‘Ik heb nog een lunch van je te goed, zullen we een afspraak maken?’ voelt niet helemaal goed.

Lunch-tegoedbon verzilveren

Lunch-tegoedbon verzilveren,

Dat is precies wat u wel moet doen! U belt de gulle gever op, u zegt: ‘Hoe gaat het? Zullen we nog eens wat afspreken, nu alle restaurants weer open zijn?’ Dan zegt hij/zij: ‘Ja, dat lijkt me leuk!’ en dan zegt u: ‘Ik heb hier nog een lunchuitnodiging liggen die je me gaf voor mijn verjaardag. Zullen we die stukslaan?’ En natuurlijk wordt er dan een afspraak gemaakt. Het is geen kwaadwillendheid van de gevers – ze zijn domweg vergeten dat ze u zo’n lunchbon hebben gegeven.

Artikelen in Cadeaus.


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. J schrijft

    Ik zou het andersom verwoorden: ‘Hé, ik vond je leuke verjaarscadeau laatst terug, wat gezellig dat dat nu alsnog kan doorgaan! Wanneer zullen we gaan?’. In de volgorde van Beatrijs lijkt het net of je de ander er ‘inluist’: ‘Zullen we uit eten?’ ‘Ja, leuk!’ ‘Oke, jij betaalt!’Sommige HTML is toegestaan