Spring naar inhoud


Een baard met etenslucht

Beste Beatrijs,

Zoals zoveel mannen tegenwoordig is ook die van mij uitgerust met een hip baardje. Het staat hem heel goed. Mijn man is ook nog eens een verdienstelijk kok en zet mij en de kinderen elke avond een heerlijke maaltijd voor. Tot dusver geen klagen. De problemen ontstaan bij het betreden van de echtelijke sponde. Dan stijgen de geuren van vitello tonato, kip-pesto of erwtensoep met worst uit zijn baard op. Deze onaangename herbeleving van de avondmaaltijd ontneemt mij alle lust tot het liefdesspel. Ik heb al eens voorzichtig gevraagd of mijn man ook etensluchten ruikt, maar de hint kwam niet aan. Mijn man is nogal ijdel en zeer gevoelig voor alles wat op enige vorm van kritiek lijkt, dus mijn vraag is: hoe kom ik zonder kleerscheuren van deze baardgeuren af. Ik wil wel graag dat hij zijn baard houdt.

Riekende baard

Beste Riekende baard,

Een geluk dat uw man geen 19de-eeuwse, volle oerwoudbaard heeft. Er hoeft tenminste geen shampoo aan te pas te komen. Vraag uw man of hij voor het slapen gaan wegens in de baard verwijlende etensgeuren zijn aangezicht wil wassen met water en zeep – daar zal de baard van opfrissen.

Artikelen in Liefde en relaties.

Gelabeld met .


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Mar schrijft

    Er zijn van allerlei producten te koop om de baard en de huid eronder goed te verzorgen. Als je wast met zeep zal dit de huid niet ten goede komen. Misschien een leuk december cadeautje? Ruikt vast lekkerSommige HTML is toegestaan