Spring naar inhoud


Duoverjaardag

Beste Beatrijs,

Mijn vriend en ik worden steeds vaker uitgenodigd voor verjaardagen ter gelegenheid van beide partners samen. De zogenaamde duoverjaardag. De echte verjaardagsdata liggen soms wel twee maanden uit elkaar. Wij zitten er uiteraard niet op te wachten om op beide verjaardagen op te draven, maar als de data zo ver uit elkaar liggen, dan is er ons inziens geen sprake meer van twee verjaardagen, maar van één, terwijl de ene partner meelift met de verjaardag van de ander. Mogen beide partners in zo’n geval op een apart cadeau rekenen?

Duoverjaardag

Beste Duoverjaardag,

Doe wat makkelijk is. Misschien kunt u een cadeautje bedenken dat voor allebei geschikt is. Iets waar ze samen plezier aan kunnen beleven. Flessen drank, boeken, cd’s en dvd’s vallen hieronder. Bioscoop- of theaterbonnen zijn ook een goede mogelijkheid. Omdat het een cadeau voor twee is, mag het ook iets duurder zijn. Als u een cadeau op het oog hebt dat maar voor één van de twee geschikt is, kan dat trouwens ook best. Als het duur is, dan geeft u dat en daar laat u het verder bij. Als het minder duur is, kunt u er nog een kleinigheidje in de consumptieve sfeer voor de ander bij doen (chocola of een andere delicatesse). Het maakt niet zo veel uit. Zo belangrijk zijn cadeaus niet.

Artikelen in Cadeaus, Verjaardag.


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Stephan schrijft

    Als verjaardagen om budgettaire redenen gecombineerd worden, kun je als gast prima om diezelfde reden maar één cadeau geven ;-)Sommige HTML is toegestaan