Spring naar inhoud


Buren bedanken

Beste Beatrijs,

Gisteravond hebben oplettende buren een man uit mijn auto gehaald die in het dashboardkastje zat te snuffelen. De auto was niet afgesloten en stond op mijn oprit. Deze man was in de buurt opgevallen, omdat hij aan garagedeuren en andere auto’s voelde of ze open waren. Meteen nadat de buurman aan de overkant de vreemde man in mijn auto opmerkte, belde hij met een andere buurman. Die is eropaf gegaan en heeft de man in de kraag gevat, terwijl de andere de politie belde. Tot deze arriveerde, hebben ze de man op mijn oprit bewaakt. Ik vind het zeer attent van mijn buren. Daarvoor zou ik ze graag met bloemen of een boekenbon willen bedanken. Mijn man was niet thuis en heeft het incident niet meegemaakt. Hij vindt het niet nodig om buren hiervoor te belonen. Wat is uw mening?

Bedanken of niet?

Beste Bedanken of niet,

Buren verdienen welzeker een bedankje voor hun alerte ingrijpen om uw bezit te verdedigen! Een insluiper in de kraag vatten en aan de politie overdragen is buitengewoon moedig. Een mooie bos bloemen of een goede fles wijn is zeker op z’n plaats. Voor allebei een cadeautje – niet één cadeau voor twee. Over die boekenbon twijfel ik – zo weinig mensen lezen tegenwoordig nog boeken. Maar als u toevallig weet dat uw buren lezers zijn, is het natuurlijk een prima attentie. Wacht er niet te lang mee, doe het onmiddellijk!

Artikelen in Buren, Cadeaus.

Gelabeld met .


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Yolanda schrijft

    Een bon is denk ik wat te formeel. Misschien kunt u iets geven wat u zelfgemaakt heeft. Bijv een cake, appeltaart, potje jam, stekjes voor de tuin oid Dan toont het nog persoonlijker.Sommige HTML is toegestaan