Spring naar inhoud


Bezwaar tegen foto

Beste Beatrijs,

Mijn dochter gaat over enkele weken trouwen. Ik ben gescheiden van haar vader en hertrouwd. De relatie tussen mijn ex, mijzelf en mijn huidige man is in het algemeen goed. Mijn dochter wil graag dat er tijdens de fotosessie een foto wordt gemaakt van haar alleen met haar vader en moeder. Mijn man is het hier niet mee eens want, zegt hij: ‘Ík hoor nu toch bij jou?’ Is de foto die mijn dochter wil inderdaad ongepast?

Fotoveto

Beste Fotoveto,

Het is helemaal niet erg als er ook een foto wordt gemaakt van alleen de bruid met haar vader en moeder.

Bij het huwelijk van uw dochter zal een hele serie foto’s worden gemaakt met gasten in wisselende samenstelling. Er zullen groepsfoto’s worden gemaakt, foto’s van alleen het bruidspaar, foto’s van het bruidspaar en de familie van de bruid, foto’s van het stel met de schoonfamilie, foto’s met getuigen, losse snapshots van diverse gasten enzovoort. Het is helemaal niet erg als er ook een foto wordt gemaakt van alleen de bruid met haar vader en moeder. Daarmee wordt niet de positie van uw huidige man als uw wettige echtgenoot ondergraven, maar alleen de relatie van uw dochter met haar ouders bevestigd. Uw man zal op genoeg foto’s figureren. Hij moet niet moeilijk doen over een foto van uw dochter met haar ouders.

Artikelen in Bruiloft, Huwelijk en scheiding.

Gelabeld met , .


2 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. panda schrijft

    wat een dwingeland, die man. alsof hij kan bepalen met wie zijn vrouw op de foto gaat. ze wordt alleen maar uitgenodigd voor een foto, niet voor een triootje!

  2. Helena schrijft

    Oh hoe erg! Dat zou zelfs geen discussie waard mogen zijn.. als hij nu niet naast jou aan de feesttafel zou mogen zitten, is dat wat anders. Maar een klassieke trouwfoto is toch de normaalste zaak van de wereld? Hoe onzeker is jouw nieuwe partner eigenlijk? Ik gok dat vrienden/familie wel op de hoogte zijn van de scheiding en je nieuwe huwelijk, dus niemand zal op basis van die foto gaan denken dat jij en je ex terug een koppel zijn. mensen denken hoop en al: ‘fijn te zien dat beide ouders nog door 1 deur kunnen, want dat is tegenwoordig vaak anders’. Veel plezier gewenst op het huwelijk!Sommige HTML is toegestaan