Spring naar inhoud


Wil geen affaire met getrouwde man

© Sjoerd van der Zee

Beste Beatrijs,

Een paar jaar geleden had ik een relatie met een man die gescheiden leefde van zijn vriendin en kind. We waren gelukkig samen, maar na een jaar is hij teruggegaan naar zijn vriendin vanwege hun kind. Dit deed mij veel verdriet. We zagen elkaar een paar maanden niet, totdat hij mij ineens kwam opzoeken. Sindsdien hebben wij een affaire. Hij zegt steeds dat hij van mij houdt en dat hij binnenkort definitief bij haar weggaat, maar er gebeurt niets. Dit gaat nu al een half jaar zo. Kan ik hem nog geloven? Ik lijd hieronder, maar ik ben te zwak om hem weg te sturen.

Help, ik zit in een affaire!

Beste Help, ik zit,

Wie zwak is in de liefde moet doen alsof hij sterk is, dan lukt het ook wel. Eet een bord spinazie à la Popeye. Laat in uw hoofd het liedje ‘Hit the road, Jack, don’t you come back no more, no more, no more, no more’ weerklinken. Oefen van tevoren voor de spiegel op het zinnetje ‘Ga weg, ik wil je nooit meer zien!’ en stuur hem voor eens en altijd de laan uit.

Artikelen in Liefde en relaties, Vreemdgaan.

Gelabeld met , .


1 reactie

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.

  1. Nettie schrijft

    Ineens kom ik deze vraag van 12 jaar geleden tegen. Ik heb ook eens zo’n relatie gehad. Hij was van plan om te scheiden maar het kwam er niet van. Ik heb hem niet definitief de laan uitgestuurd, maar gezegd dat hij terug mocht komen als hij gescheiden was. Ik heb hem nooit meer gezien. Uiteindelijk maakte mijn verdriet plaats voor opluchting.Sommige HTML is toegestaan