Spring naar inhoud


Wie mag er in de app-groep?

Beste Beatrijs,

Sinds een jaar heb ik een relatie met een man die een levendige app-groep heeft met zijn familie. Zijn ex zit er ook nog in en dat bevalt me niet. Ik vroeg aan mijn vriend of ik haar plaats kon innemen (dat vond hij best) en of zij er dan uit zichzelf uit gaat of dat iemand haar gaat verwijderen. De familie neemt hierin geen initiatief, omdat ze haar zielig vinden. De vrouw wil niets van mij weten, dus beiden erin lijkt geen optie. Mijn vriend heeft hier geen oplossing voor. Weet u raad?

Ex in app-groep

Beste Ex in app-groep,
U kunt zich aansluiten bij de familie-app-groep van uw vriend. De ex wil niets van u weten, maar u hebt haar toestemming niet nodig. U gaat gewoon bij die familie-app zitten en daarna ziet u vanzelf wel wat er gebeurt. Misschien ziet de ex dan in dat zij daar niets meer te zoeken heeft en trekt ze zich uit eigen beweging terug. Misschien blijft ze ijskoud zitten, maar daar hebt u toch geen last van? U bent de nieuwe partner van uw vriend en als de ex zichzelf wil kwellen door allerlei berichten van en over zijn familie te willen volgen, is dat haar zaak.

Artikelen in Exen, Familie, Internet en e-mail.

Gelabeld met , .


0 reacties

Blijf op de hoogte, abonneer je op de RSS feed voor reacties op dit artikel.Sommige HTML is toegestaan